Tandarts Ter Aar

Een laagdrempelige tandarts die hygiëne, kwaliteit en comfort als essentiële eigenschappen hanteert in haar praktijk. Dat is hoe Tandheelkundig Centrum Koraalzwam zich neerzet voor al haar patiënten. Met een ervaren en gezellig team van tandartsen en mondhygiënisten werken wij in onze praktijk altijd naar de best mogelijke oplossing voor de patiënt.

Woont u in Ter Aar, Alphen aan den Rijn of omstreken? Dan helpen we u graag als patiënt binnen onze praktijk. Dit doen wij voor zowel jong als oud. Vanaf het moment dat de eerste tandjes doorkomen, tot aan het goed houden van uw gebit op een zo laat mogelijke leeftijd.

Behandelingen

Als tandarts Ter Aar bieden wij een groot scala aan verschillende behandelingen aan om u volledig van dienst te zijn voor alles binnen de gebit- en mondzorg. Van veelvoorkomende handelingen tot aan complexe behandelingen, wij hebben alle expertise in onze praktijk om uw gebit gezond en stralend te krijgen en te behouden. Ons uitgebreide netwerk van professionele specialisten en partners stelt dit met ons garant. Schroom dus niet om contact op te nemen, wij helpen altijd graag naar de beste oplossing voor u.

Spoedgevallen bij tandarts Ter Aar?

Wanneer u patiënt bent bij ons en u ernstige pijnklachten ervaart of andere vervelende zaken zoals nabloedingen of trauma, dan kunt u ons op werkdagen altijd bereiken op het telefoonnummer 0172-444901. Wij doen voor al onze patiënten altijd ons uiterste best om ze dezelfde dag nog te behandelen.

Voor spoedgevallen buiten onze reguliere tijden kunnen onze patiënten altijd contact opnemen met Dental365 Gouda op het volgende telefoonnummer: 085-0189444. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op onze website.

Wilt u patiënt worden bij tandarts Ter Aar? Ons ervaren team helpt u graag. Vul het contactformulier op de website in en wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op.