Preventie behandelingen

Wij bieden in onze praktijk verschillende preventieprogramma’s aan. Zo hebben wij aparte programma’s voor speciale doelgroepen. We hebben programma’s voor kinderen en jongeren, ouderen en scholen. Mensen die niet binnen een van deze doelgroepen vallen voorzien wij ook van advies voor een schoon en gezond gebit. Wij bieden verschillende programma’s aan omdat eenieder een andere preventie vraagt. Zo heb je in de doelgroep jongeren vaak te maken met beugels, wat ook weer om een andere preventie vraagt. Kijk ook eens op de website van Poets&Mooi.

Preventie team met opgeleide professionals

In onze praktijk hebben wij een team met mondhygiënisten en preventieassistenten klaar staan voor jou. Onze goed opgeleide professionals weten precies wat nodig is om jouw gebit schoon en gezond te krijgen. Zo wordt binnen de behandeling het gebit dusdanig gereinigd dat je met een schoon gebit de praktijk verlaat. Ons team laat het hier niet bij, zo geven zij na de behandeling nog diverse poetsinstructies en handige tips voor thuis. Zo kan je dagelijks je gebit onderhouden op de juiste manier. Een belangrijk onderdeel binnen de preventie. Binnen ons programma gaan we dus verder dan alleen een reiniging en geven we jou het juiste advies mee naar huis.

Gevolg van goede preventie

Na de preventie loop je met een fris mondgevoel en mooie gladde tanden de praktijk uit. Naast de afspraak verlaat je onze praktijk met goede adviezen en tips voor het juiste onderhoud van het gebit. Niks hoeft nu nog een mooi en schoon gebit nog in de weg te staan. Wij staan voor het feit dat we samen voor een gezond gebit zorgen. Wij, als Tandheelkundig Centrum Koraalzwam, geloven namelijk in het feit dat een mooi en gezond gebit een belangrijke basis vormt in het leven. Het zorgt er immers voor dat je durft te lachen en zelfverzekerder door het leven gaat.