Gebitsonderhoud bij TCA Koraalzwam

Het is belangrijk om je gebit goed te onderhouden om problemen te voorkomen. Dit gaat soms om hele kleine en relatief eenvoudige behandelingen. Hiermee wordt de pijn voorkomen, evenals verdere schade aan de tand of kies. Is er nou angst voor de tandarts, dan is het uiteraard ook mogelijk om je behandelingen onder narcose te krijgen om zo de gezondheid van je gebit op peil te brengen.

Tand of kies herstellen bij de tandartspraktijk Alphen aan den Rijn

Binnen de terugkerende momenten bij de tandarts kunnen kleine behandelingen worden uitgevoerd. Toch blijft het enorm belangrijk dat je de dagelijkse mondzorg blijft onderhouden om de meeste problemen te voorkomen. Blijf dus goed poetsen. Eenmaal bij het tandartsbezoek heb je bij het herstellen van je tand of kies de keuze tussen wel of geen verdoving. De tandarts zal eerst al het aangetaste weefsel verwijderen met een boor. Voordat de vulling dan wordt aangebracht, zal de tand of kies moeten worden drooggemaakt. Daarna brengt de tandarts de vulling aan. Dit is één van de kleine behandelingen binnen het gebitsonderhoud.

Gebruikte materialen bij gebitsonderhoud tandartspraktijk Koraalzwam

Binnen het gebitsonderhoud maken wij in onze praktijk voornamelijk gebruik van composiet als vulmateriaal. De witte kunsthars wordt wanneer nodig  op kleur aangepast. Zo gebruikt de tandarts precies de juiste kleur die bij de natuurlijke kleur van de tand of kies past. Dit is ook de reden waarom composietvullingen zeer geschikt zijn om tanden en kiezen op te bouwen na een breuk. Zo voorkom je verkleuringen en herstel je dit direct.

Gebitsonderhoud uitgevoerd bij tandartspraktijk Alphen aan den Rijn

Je gebitsonderhoud laat je uiteraard uitvoeren bij jouw tandarts in Alphen aan den Rijn. Ook wanneer er sprake is van spoed zit je bij ons goed. Onze experts staan voor je klaar en helpen met alle plezier van jouw problemen af. Uiteraard is goed poetsen extreem belangrijk.
Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Ook voor preventie ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor behandeling zoals orthodontie en een wortelkanaalbehandeling moet je bij onze tandartspraktijk in Alphen aan den Rijn zijn. Neem snel contact met ons op, wij zijn bereikbaar via info@tcakoraalzwam.nl, of bel 0172 - 44 49 01.