Praktische zaken

In onze praktijk besteden we onze tijd graag aan jou. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een aantal praktische zaken goed geregeld zijn.

Betalingen

In onze praktijk geven wij je graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat je een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Klachten

In onze praktijk zetten alle medewerkers zich in om iedere dag weer kwaliteit te bieden. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Heb je een klacht, bespreek die dan met ons, zodat wij het samen kunnen oplossen.

Privacy

Om ons beroep goed uit te kunnen oefenen verwerken wij medische gegevens van onze patiënten. Wij hechten de groots mogelijke waarde aan de bescherming van deze gegevens. Je privacy wordt door ons gerespecteerd en we zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie die je bij ons aanlevert.

Tarieven

De tarieven van tandartsen en mondhygiënisten worden landelijk door de overheid vastgesteld. Op de nota kun je terugvinden uit welke onderdelen de behandeling bestond en welke tarieven daarvoor gelden.