Spoed tandarts Alphen aan den Rijn

Wanneer je last hebt van een pijnlijk gebit of andere mond gerelateerde problemen en je tandartspraktijk Alphen is gesloten, dan wil je alsnog geholpen worden. De spoed tandarts Alphen aan den Rijn staat ook dan voor je klaar.

Spoedbehandelingen bij jouw tandarts Alphen

Tandheelkundige noodsituaties kunnen op de meest onverwachte momenten optreden en variëren in ernst. Een van de meest voorkomende noodsituaties is een plotselinge tandpijn die wordt veroorzaakt door factoren zoals tandbederf, een gebarsten tand of een ontstoken tandzenuw. Ongevallen en trauma kunnen leiden tot het verlies van een tand of het breken van tanden, vooral bij sportblessures. Tandvleesontstekingen en abcessen, die kunnen voortkomen uit onbehandelde infecties, vormen ook dringende tandheelkundige zorgen. Het gebruik van tanden als gereedschap voor het openen van verpakkingen of het bijten op harde voorwerpen kan eveneens leiden tot tandletsel. Het is essentieel om te begrijpen dat in geval van een tandheelkundige noodsituatie, zelfs kleine problemen snel kunnen escaleren. Daarom is het raadzaam om bij het minste teken van ongemak of pijn contact op te nemen met een spoed tandarts voor professionele hulp.

Gebroken tand, verloren vullingen en andere spoedbehandelingen tandarts Alphen

Een gebroken tand of een plotseling verloren vulling kan ernstige pijn en ongemak veroorzaken. In geval van een gebroken tand is het belangrijk om de tandresten te bewaren en onmiddellijk contact op te nemen met een tandarts. Tijdige actie kan verdere schade voorkomen en reparatiemogelijkheden zoals het plaatsen van een kroon overwegen. Bij verloren vullingen is het aanbevolen om het blootliggende gebied te beschermen en een tandarts te raadplegen voor spoedige vervanging. Het negeren van dergelijke problemen kan leiden tot complicaties zoals infecties en verergering van tandbederf.

Voorkomen is beter dan genezen: alle behandelingen bij TCA Koraalzwam

Het is vanzelfsprekend beter om problemen met spoed te voorkomen. Wij helpen je daar graag bij. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door specialisten, van orthodontie tot wortelkanaalbehandelingen en van gebitsonderhoud tot preventie. Neem snel contact met ons op via info@tcakoraalzwam.nl en voorkom zo spoedbehandelingen. Bij spoedklachten (zoals zeer ernstige pijnklachten, nabloedingen of trauma) zijn wij op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 0172 - 44 49 01. Wij doen ons uiterste best om je diezelfde dag nog te helpen, maar houd er rekening mee dat zo'n noodbehandeling vaak nog een vervolg krijgt.

Spoedbehandelingen buiten openingstijden

Op zaterdag hebben wij voor onze pratienten (van Tandheelkundig centrum Koraalzwam en Tandheelkundig Centrum Vitalis) een spoedienst van 13.00 - 15.00 dit is op Tandheelkundig centrum Vitalis bereikbaar via 0172-472200 (Dotterbloem 1).

Mocht het ondanks alles toch nodig zijn om een spoedbehandeling te ondergaan en onze tandartspraktijk Alphen aan den Rijn is gesloten? Neem dan contact op met Tandarts Spoed Praktijk in Leiden ( via 0900-8602. Tandarts Spoed Praktijk is gevestigd op de Simon Smitweg 14 (Tegenover Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op  de website van Tandarts Spoed Praktijk