Contact

Koraalzwam 75, 2403SR  te Alphen aan den Rijn                                                                                               tel. 0172-444901, e-mail. info@tcakoraalzwam.nl                                                   

Openingstijden: maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.15 uur, donderdagavond van 18.00 tot 20.30 uur en vrijdag van 8.00 tot 12.15 uur. Buiten deze openingstijden kun je  terecht bij de avond- of weekenddienst.

OP DIT MOMENT IS HET DOOR EEN TECHNISCHE STORING NIET MOGELIJK OM VIA HET AANMELDINGSFORMULIER IN TE SCHRIJVEN. WE VERZOEKEN JE TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP TE NEMEN OF ONS EEN E-MAIL TE STUREN.

De praktijk is op bovenstaande werktijden telefonisch bereikbaar via: 0172-444901, behalve tijdens lunch van 12.15 – 13.00 uur. Je kunt ons bellen voor het maken en/of wijzigen van afspraken of om je in te schrijven als nieuwe patiënt. Dit laatste kan ook via het aanmeldingsformulier op deze website. 

 

 

  • Pijnklachten

   Wanneer je een acute pijnklacht hebt, wacht dan niet tot de eerstvolgende controle, maar neem telefonisch contact met ons op via 0172-444901. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. Houd er wel rekening mee dat je eerst een noodbehandeling krijgt, waarvan wij op voorhand lastig kunnen inschatten hoeveel tijd die in beslag neemt.

   Meer over Pijnklachten
  • Contactformulier

   OP DIT MOMENT IS HET DOOR EEN TECHNISCHE STORING NIET MOGELIJK OM VIA HET CONTACTFORMULIER CONTACT MET ONS OP TE NEMEN. WE VERZOEKEN JE TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP TE NEMEN OF ONS EEN E-MAIL TE STUREN. Wil je contact met ons, of heb je een vraag of opmerking? Gebruik dan het contactformulier en je ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar op werkdagen. We staan je graag te woord.

   Meer over Contactformulier