Onze praktijk

Tandheelkundig Centrum Koraalzwam (TCK) is een laagdrempelige, gezellige praktijk in Alphen aan den Rijn. We doen er alles aan om hier een ontspannen omgeving te creëren. Met veel plezier helpen wij jong en oud met een goede mondverzorging. Daarbij hebben wij veel aandacht voor preventie. Als je jouw mond op de juiste manier schoonhoudt en verzorgt, kun je veel problemen voorkomen. Om je daarin te ondersteunen, zetten wij preventieve programma's in.
 

Samenwerken in een ontspannen sfeer

Tandheelkundig Centrum Koraalzwam maakt deel uit van de Vitalis Mondzorg Groep, waartoe ook nog Tandheelkundig Centrum Vitalis en Mond en Welzijn in Alphen aan den Rijn behoren. Met elkaar geven wij op een persoonlijke manier een brede invulling aan mondzorg. Onze praktijk is uitgerust met moderne apparatuur, waarmee we volgens de laatste inzichten en technieken kunnen werken. Vakmanschap en hygiëne staan hoog in ons vaandel, maar we vinden het zeker zo belangrijk dat jij je op je gemak voelt. In die ontspannen sfeer begint onze samenwerking, want waarom zou je met lood in je schoenen naar de tandarts gaan, als het ook vertrouwd kan voelen?
  

Onze aanpak

Tandheelkundig Centrum Koraalzwam focust op preventie. Dat begint al bij het eerste tandje en duurt een leven lang. Onze professionals geven praktische adviezen voor een mooie en gezonde mond. Mochten er toch problemen ontstaan, dan zorgen wij dat die op een deskundige manier worden opgelost. We hebben trouwens niet alleen vaardige handen, maar ook een luisterend oor. Wanneer je onzeker bent, dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.