Betalingen

U krijgt uw rekening van Infomedics. Infomedics is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties van zorgaanbieders. Infomedics dient onze rekening direct aan bij je zorgverzekering. Zij controleren of de zorgverzekeraar (een deel van) deze rekening vergoedt. Als je zorgverzekeraar een gedeelte van de rekening vergoedt, staat dit duidelijk op je rekening. Wat overblijft betaal je aan Infomedics. 

Als wij je e-mail adres hebben, dan wordt de rekening digitaal toegestuurd. U kunt de nota openen met behulp van een code die u ontvangt per sms. Via iDeal kunt u de nota voldoen. Zorgt u er daarom alstublieft voor dat uw juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer bij ons bekend zijn. Wij verzoeken u ook eventuele adreswijzigingen aan ons door te geven. Wenst u uw nota lieve via de post te ontvangen? Geef dit dan aan bij één van onze baliemedewerkers.

Vergeet niet om je rekening op tijd te betalen binnen de betalingstermijn van 30 dagen. Dit kan veel geld en ergernis schelen. Lukt het je niet om op tijd te betalen, dan kan je kosteloos uitstel van betaling aanvragen. Ook kan je tegen kosten een betalingsregeling treffen. Neem hiervoor zo snel mogelijk telefonisch contact op met Infomedics of regel het eenvoudig online via infomedics.nl/betaalplan.

Heeft u een nota van Infomedics ontvangen en heeft u vragen? Bezoek dan www.infomedics.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Infomedics: 036 – 20 31 900.

De betalingsvoorwaarden van Infomedics B.V. te Almere, zijn van toepassing op uw behandelingen. De betalingsvoorwaarden van Infomedics zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere onder nummer 04048143. De betalingsvoorwaarden liggen tevens ter inzage bij uw behandelaar en u kunt deze vinden op: infomedics.nl/wat-zijn-de-betalingsvoorwaarden