Tanden bleken Alphen aan den Rijn

Je tanden bleken bij Tandheelkundig centrum Koraalzwam Alphen aan den Rijn

Ben jij ontevreden met de kleur van je gebit? Je tanden laten bleken hoeft vandaag de dag niet meer zo spannend te zijn. Bij Tandheelkundig centrum Koraalzwam kun je terecht om op een veilige en verantwoorde manier je tanden te bleken in Alphen aan den Rijn.

De kleur van je tanden

De kleur van je tanden is van verschillende factoren afhankelijk. Niet alleen is het genetisch bepaald dat de een wittere lach heeft dan de ander, maar ook kan het glazuur van je tanden aangetast worden door invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffie en thee, wijn, en andere voedingsmiddelen. Ook hebben rokers hier vaak last van en daarnaast kan het ouder worden een rol spelen bij het verkleuren van je gebit.

Een verantwoorde en veilige manier

Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun tanden te (laten) bleken. Beter is het om dat door een professionele tandarts of mondhygiënist te laten doen. Onveilige bleekprocessen kunnen namelijk voor flinke schade aan je tandglazuur en je tandvlees zorgen. Deze schade is lastig te herstellen. Wij helpen je graag op een verantwoorde en veilige manier verder. Maar hoe werkt dat?

Allereerst wordt er een afdruk gemaakt van je gebit. Aan de hand hiervan wordt er een zogenoemde ‘bleeklepel’ gemaakt van kunststof, die precies om jouw tanden heen past. Deze bleeklepel krijg je in combinatie met een speciale bleekgel mee naar huis. Afhankelijk van jouw gebit en wensen draag je deze een aantal uren per dag over een bepaalde periode. De tandarts of mondhygiënist geeft je hier duidelijke instructies over.

Overweeg jij een bleekbehandeling? Ieder gebit is anders. We informeren je graag over de mogelijkheden die bij jouw wensen passen.

Tandheelkundig centrum Koraalzwam is samen met twee andere vestigingen onderdeel van de TCA-groep. Samen geven we op een persoonlijke en laagdrempelige manier invulling aan mondzorg voor jong en oud. De praktijk is uitgerust met moderne apparatuur en vakmanschap en hygiëne staan bij ons centraal.

Behalve voor het bleken van je tanden, kun je bij Tandheelkundig centrum Koraalzwam ook terecht voor facings, orthodontie en andere vormen van mondverzorging. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op via 0172-444901 of stuur een mail naar info@tcakoraalzwam.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd even binnenwandelen bij onze praktijk, je vindt ons aan de Koraalzwam 75 in Alphen aan den Rijn.