Tandarts Woubrugge

Tandheelkundig centrum Koraalzwam (TCK) is een gezellige tandarts voor personen uit Woubrugge en omstreken. Het is ons doel om mensen van alle leeftijden te ondersteunen met hun gebit- en mondverzorging. Als tandartspraktijk kunt u bij ons terecht voor het oplossen van al uw gebitsproblemen. Wij beschikken over een grote hoeveelheid ervaring en kennis om een optimaal resultaat te leveren. Met de modernste apparatuur en laatste technieken stellen wij dit altijd garant.

TCK is onderdeel van de Vitalis Mondzorg Groep. Hier behoren nog twee andere vestingen in Alphen aan den Rijn toe, dit is Tandheelkundig Centrum Vitalis en Mond en Welzijn. Samen bieden wij al onze patiënten een volledige invulling aan mondzorg op een persoonlijke wijze. Waarbij hygiëne en comfort bij ons naadloos samengaan.

Onze aanpak

Veel mensen zijn niet tevreden met hoe hun gebit eruit ziet, namelijk zo’n één op de drie blijkt uit onderzoek. Angstigheid tegenover de tandarts is ook aanwezig met het grote merendeel. Gevoelens van schaamte zijn bij tandarts Woubrugge zeker niet nodig. Onze medewerkers oordelen nooit. Wij willen u enkel helpen om deze gevoelens te laten verdwijnen en samen tot een oplossing te komen.

Daarom vinden wij mondzorg preventie erg belangrijk. Om u te helpen bij het goed houden van uw gebit werken wij met het preventie programma van brushenmooi.nl. Wij vinden voorkomen namelijk altijd beter dan behandelen. Wilt u zich verder informeren? Neem gerust contact met ons op.

Patiënt worden bij tandarts Woubrugge?

Ons team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten staan altijd graag voor u klaar. Om u te helpen met al uw problemen en behoeftes met betrekking tot mond- en gebitzorg.

Wilt u patiënt worden bij tandarts Woubrugge? Via deze link kunt u het formulier invullen. Nadat de aanmelding verstuurd is nemen we binnen drie werkdagen contact met u op voor een eerste afspraak.